Opskrift på lækre hjemmelavede og sprøde kyllingenuggets. Mine børn elsker dem.
INGREDIENSER
50g kyllingefilet
3 dl cornflakes
3 spsk parmesanost, revet
½ tsk chilipulver
1 tsk salt, groft
½ tsk peber, sort, kværnet
2 æg
Dip: sød chilisovs
Stegning: olie
FREMGANGSMÅDE
- Skær kyllingefileterne ud i passende stykker.
- Kom cornflakes i en pose og knus dem let (det skal ikke knuses til pulver).
- Kom de knuste cornflakes i en skål og bland parmesanost og krydderier i.
- Pisk et æg sammen på en tallerken.
- Vend kyllingestykkerne i det sammenpiskede æg og herefter i cornflakes blandingen.
- Steg dem i godt med olie i ca. 3-4 min. Alt efter hvor store stykkerne er. Skær evt. en over for at se om den er gennemstegt.
Server de sprøde kyllingenuggets med sød chilisovs.
Forårsruller i rispapir (vegetar) - CORIs KØKKEN
18. april 2021 at 16:35[…] INGREDIENSERRisplader – så mange du ønsker at lave. (Jeg brugte 9 stk. og købte dem i Lidl)½ Iceberg salat hoved, fintskåret3 gulerødder½-1 agurk, i tynde stave1 snackpeber, rød, i tynde strimler1 pk slikærterevt. stærk chili sauce Dip: sød chili sauce Inspiration til andre ingredienser:grøntsager og frugter du kan benytte i dine risruller: Kål – Bønnespirer – Gul og grøn peber – Mini majs – Asparges – Avokado – Porer – Melon – Æble – Kæmpe rejer – Hjemmelavede kyllingenuggets […]