Opskrift på sund køleskabsgrød med hindbær, skyr og mandler. God og nem morgenmad til den travle, der ikke har så meget tid om morgenen. Tager under 10 min. og laves aftenen før og stilles på køl.
Personer: 1
INGREDIENSER
1 dl havregryn, evt. glutenfri
0,5 spsk chiafrø
0,5 moden banan, most
70g hindbær, frosne
2 dl skyr, neutral 0,2%
1 lille tsk. vaniljesirup (ahorn sirup kan også bruges)
12g mandler, finthakket
Topping: friske blåbær
FREMGANGSMÅDE
- Mos bananen i en lille skål.
- Hak mandlerne fint.
- Kom resten af ingredienserne op i skålen med den moste banan og bland det sammen.
- Kom grøden i en tætlukket beholder. Stil på køl natten over.
- Top køleskabsgrøden med kiwi om morgenen inden servering.
Næringsindhold pr. portion
KALORIER | PROTEIN | KULHYDRAT | FEDT |
516 | 31g | 68g | 12g |
Leave a Reply