Opskrift på køleskabsgrød lavet på mandelmælk, skyr og proteinpulver. Laves aftenen før og stilles i køleskabet til morgenen efter. Top grøden med banan, blåbær og hakkede mandler inden servering.
Denne køleskabsgrød er indtil videre en af de bedste jeg har lavet, da den ikke bliver så tyk, da jeg har brugt mandelmælk også, kontra de andre køleskabsgrød, som udelukkende er lavet på skyr og moset banan.
Personer: 2 Tid: 5 min.
INGREDIENSER
100g havregryn, finvalsede
2 dl mandelmælk (alm. mælk kan også benyttes)
1 spsk *proteinpulver whey 100 (Jeg brugte: “chokolade banana swirl”, men andet kan også benyttes)
2 dl skyr, pære/banan
Topping:
1 banan
60g blåbær
20g mandler
FREMGANGSMÅDE
- Bland alle ingredienserne sammen og kom det i en tætlukket beholder.
- Stil grøden på køl natten over.
- Top grøden med frugt, bær og hakkede mandler før servering.
TIP!
*Benyt proteinpulver uden tilsat sukker og gerne vegansk.
Næringsindhold pr. portion
KALORIER | PROTEIN | KULHYDRATER | FEDT |
350 | 22,5g | 44g | 7,5g |
Leave a Reply