Opskrift på køleskabsgrød, også kaldet overnight oats med protein og bær. Lav den dagen før og morgenmaden er klar når du vågner.
INGREDIENSER
0,5 banan, moset
1 dl havregryn
1 spsk chiafrø
1 spsk sukkerfri proteinpulver (Jeg bruger f.eks. Whey Isolate med skumfidus smag)
1 dl hindbær, frosne (andre bær kan også bruges)
1 spsk valgfri skyr med top med eller uden smag (Jeg bruger Stay Strong skyr med rapsberry & vanilla).
1 sprøjt agave sirup (kan undlades)
mandelmælk
1 lille håndfuld friske blåbær
Sådan gør du:
Start med at mose den halve banan med en gaffel og kom den mosede banan i stort glas med låg eller anden lufttæt beholder.
Kom resten af ingredienserne i, pånær mandelmælk. Bland det godt med en ske.
Tilsidst hældes der lidt mandelmælk i, lidt ad gangen og røres rundt, indtil du opnår en tynd grød. Den bliver tykkere over natten.
Stil din køleskabsgrød i køleskabet natten over.
Når du er klar til at spise din køleskabsgrød om morgenen, rører du godt rundt i glasset og tilsidst topper du køleskabsgrød med en lille håndfuld friske blåbær.

Denne portion indeholder ca. 375 kcal.
Leave a Reply