God opskrift på saftige kokosmakroner.
Antal: 12 stk.
INGREDIENSER
2 æggehvider
100g sukker
100g kokosmel
25g ren rå marcipan
100g chokolade, lys/mørk
FREMGANGSMØDE
- Rør æggehvider og sukker sammen med kokosmel i en skål.
- Riv marcipanen på et rivejern og kom den i. lad dejen hvile i mindst 30 minutter. Besøg denne side
- Tænd ovnen på 175 grader, alm. ovn.
- Beklæd en bageplade med bagepapir og kom 12 skefulde dej på bagepapiret. Form dem til toppe med fingrene.
- Bag kokosmakronerne midt i ovnen i cirka 15 minutter, til de er let gyldenbrune.
- Lad kokosmakronerne køle af på en bagerist.
- Bræk eller skær stykker af chokolade i en skål. Sæt den over en lille gryde med kogende vand så chokoladen smelter.
- Dyp bunden af de bagte kokosmakroner i den smeltede chokolade. Sæt kokosmakronerne på skrå på et stykke bagepapir til chokoladen er størknet.
- Opbevar kokosmakronerne i en tætsluttet beholder.
Leave a Reply