/
391 Views0

God opskrift på saftige kokosmakroner.

Antal: 12 stk.

INGREDIENSER
2 æggehvider
100g sukker
100g kokosmel
25g ren rå marcipan
100g chokolade, lys/mørk

FREMGANGSMØDE

  1. Rør æggehvider og sukker sammen med kokosmel i en skål.
  2. Riv marcipanen på et rivejern og kom den i. lad dejen hvile i mindst 30 minutter. Besøg denne side
  3. Tænd ovnen på 175 grader, alm. ovn.
  4. Beklæd en bageplade med bagepapir og kom 12 skefulde dej på bagepapiret. Form dem til toppe med fingrene.
  5. Bag kokosmakronerne midt i ovnen i cirka 15 minutter, til de er let gyldenbrune.
  6. Lad kokosmakronerne køle af på en bagerist.
  7. Bræk eller skær stykker af chokolade i en skål. Sæt den over en lille gryde med kogende vand så chokoladen smelter.
  8. Dyp bunden af de bagte kokosmakroner i den smeltede chokolade. Sæt kokosmakronerne på skrå på et stykke bagepapir til chokoladen er størknet.
  9. Opbevar kokosmakronerne i en tætsluttet beholder.
Stem på post

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.