Kransekagetoppe

Nem opskrift på kransekagetoppe. Denne opskrift kan også benyttes til at lave marcipanbrød eller marcipanringe.

Antal: 100 stk.

INGREDIENSER
200g marcipan, rå
80g sukker
1 st æg
hasselnødder
evt. smeltet chokolade

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Ælt alle ingredienserne godt sammen (har du en køkkenmaskine er det det nemmeste) og kom marcipanmassen i en sprøjtepose.
  3. Beklæd en bageplade med papir og sprøjt små toppe ud på bagepapiret med en afstand på ca. 3 cm.
  4. Kom en hasselnød i toppen og sæt pladen i ovnen i ca. 10-12 min. eller indtil kransekagetoppene er gyldenbrune.
  5. Når de er afkølet, kan du hvis du ønsker. Smelte noget chokolade i et vandbad og dyppe bunden af hver kransekagetop i chokoladen.
     

Tip!
Laver du kransekagetoppene en eller flere dage i forvejen, kan du komme dem i fryserne og tage dem op om morgenen på dagen, da kransekagetoppene bliver endnu bedre af at have været en tur i fryseren.

Stem på post

1 Comment

  1. […] 00:00I traditionen tro serveres der hjemmelavet kransekage samt […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.