Krebinetter med stuvet hvidkål og kartofler

Opskrift på krebinetter med stuvet hvidkål og kartofler.

Personer: 4

INGREDIENSER

Krebinetter:
500g svinekød, hakket
4 spsk rasp
2 spsk parmesanost, revet
2 spsk hvedemel
1 tsk paprika
salt & peber
1 æg
Stegning: smør

Stuvet hvidkål:
500 g hvidkål
1,5-2 dl vand
2 tsk salt
0,5 tsk peber
30 g smør
30 g hvedemel
2 dl mælk
1 dl fløde
1 knsp muskatnød

Yderligere tilbehør:
500g kartofler

FREMGANGSMÅDE

Skræl kartoflerne og kom dem i en gryde med koldt vand. Bring vandet i kog, tilsæt salt og kog kartoflerne møre.

Krebinetter:

  1. Form kødet til fire bøffer. Vend dem i sammenpisket æg og derefter i en tallerken med rasp, parmesanost, paprika, salt og peber, som er blandet godt sammen.
  2. Brun krebinetterne i smør på en pande på begge sider ved god varme. Færdigsteges ved jævn varme i ca. 6-8 min. på hver side.

Stuvet hvidkål:

  1. Snit hvidkålen mellemfint og kom det i en gryde med vand og salt. Kun så bunden af gryden er fyldt op med vand. Lad det simre i 5-10 minutter, til det falder sammen.
  2. I en anden gryde laver du en opbagt sauce. Smelt smør og kom mel i – rør det sammen, så det bliver en klump.
  3. Tilsæt mælk og fløde lidt af gangen og rør konstant, så der ikke kommer klumper.
  4. Kom kålen i og vend det hele godt sammen.
  5. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.