Krydrede kartofler med parmesan

Krydrede kartofler med revet parmesanost er en af de mange muligheder som tilbehør til eks. tapas. Du kan i stedet vælge at komme det hele i et ildfast fad, frem for i portions forme, som jeg har beskrevet i opskriften. Tiden i ovnen er den samme.

Personer: 4

INGREDIENSER
12 mell st kartofler
1 tsk salt, groft
3 fed hvidløg, presset
1 tsk chili flakes
½ tsk peber, kværnet, sort
3 spsk olie
parmesanost, revet

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver på et rivejern.
  3. Kom kartoflerne i en skåle og tilføj olie, salt, peber, hvidløg og chili. Bland det hele godt.
  4. Kom kartoflerne i små portions forme og drys med et godt lag revet parmesanost.
  5. Stil formene på en rist midt i den forvarmede ovn i 1 time.
4/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.