Krydrede kartofler med revet parmesanost er en af de mange muligheder som tilbehør til eks. tapas. Du kan i stedet vælge at komme det hele i et ildfast fad, frem for i portions forme, som jeg har beskrevet i opskriften. Tiden i ovnen er den samme.
Personer: 4
INGREDIENSER
12 mell st kartofler
1 tsk salt, groft
3 fed hvidløg, presset
1 tsk chili flakes
½ tsk peber, kværnet, sort
3 spsk olie
parmesanost, revet
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
- Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver på et rivejern.
- Kom kartoflerne i en skåle og tilføj olie, salt, peber, hvidløg og chili. Bland det hele godt.
- Kom kartoflerne i små portions forme og drys med et godt lag revet parmesanost.
- Stil formene på en rist midt i den forvarmede ovn i 1 time.
Leave a Reply