Kyllingefrikadeller med fiber (FODMAP-venlig)

Opskrift på fedtfattige kyllingefrikadeller med fiber. Kyllingefrikadellerne er FODMAP-venlige og glutenfri.
Denne opskrift er et sponsoreret indlæg.

Personer. 4

INGREDIENSER

500g kyllingekød, hakket
1 æg
1 tsk falksalt, chili
½ tsk peber, kværnet, sort
3 blade ramsløg, frisk
1 håndfuld havregryn, glutenfri
1 tsk pulveriseret psyllium loppefrøskaller (*fra Bodylab med 85% kostfibre)
1 spsk maizena
½ dl mini-mælk, laktosefri
2 forårsløg, kun det grønne
smør til stegning

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd oven på 150 grader, alm ovn.
  2. Skær og hak ramsløg og forårsløg fint.
  3. Kom det i den hakkede kyllingefars sammen med de resterende ingredienser og rør det hele godt sammen.
  4. Farsen skal være blød og “svuppe” når du rører i den. Hvis farsen er for fast, tilsæt da lidt ekstra mælk.
  5. Kom smør på en varm pande og steg frikadellerne gyldne på begge sider.
  6. Tag kyllingefrikadellerne af varmen og kom dem i et ildfast fad. Stil fadet i den forvarmede ovn i ca. 8-10 minutter. 

Server kyllingefrikadellerne med f.eks. fuldkornspastasalat.

*Læs om Pulveriseret Psyllium Loppefrøskaller fra Bodylab

Stem på post

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.