Laksefrikadeller

Opskrift på sprøde laksefrikadeller med purløg.

Personer: 4

INGREDIENSER
800g finthakket laksekød (kan købes hos en fiskehandler)
1 tsk salt, groft
½ tsk peber, kværnet, sort
10g purløg
2 fed hvidløg, presset
1 spsk citronsaft
½ lille røde løg, finthakket
Stegning: smør

FREMGANGSMÅDE

  1. Bland og rør alle ingredienserne sammen i en skål
  2. Form laksefarsen til frikadeller med en spiseske og dyp skeen i et glas koldt vand i mellem hver frikadelle (så farsen ikke hænger fast på skeen)
  3. Steg frikadellerne på en varm pande med smør, til de er gyldenbrune og overfladen sprød.
  4. Server laksefrikadellerne med f.eks. små kartofler, årstidens grøntsager samt dressing bestående af græsk yoghurt rørt sammen med salt, peber, purløg og citronsaft.

 

TIP!
Purløg kan erstattes med andre friske krydderurter, som du bedst kan lide.

Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.