Laksesalat med frugt (FODMAP venlig)

Lækker FODMAP-venlig laksesalat med frugt. Personer: 2-3

INGREDIENSER

4 laksefileter
2 spsk ahorn sirup
sesamfrø (FODMAP: max 66g pr. portion)
salt & peber
ca. 50g napolitana salat
2 forårsløg, finthakket (kun det grønne)
1 avokado, moden, i tynde skiver
6 st jordbær, i både
1 granatæble, kernerne
1-2 lime
pinjekerner (FODMAP: max 100g pr. portion)

FREMGANGSMÅDE

  1. Kom laksefileterne i et ildfast fad. Krydder med salt og peber og hæld ahorn sirup over. Drys med sesamfrø og vend laksen heri.
  2. Sæt laksen i en forvarmet ovn ved 160 grader, alm ovn i ca. 17 minutter.
  3. Skyld salat, forårsløg og jordbær. og kom det hele i en stor skål. Kom ligeledes avokado i salaten.
  4. Rul granatæblet på bordet, så kernerne løsnes indeni. Skær granatæblet over og bank på bunden, således kernerne kommer ud. Kom dem i salaten.
  5. Når laksen er færdig og nedkølet, fjernes skindet og deles i laksens naturlige flager. Kom laksen i salaten. Drys med lidt pinjekerner, salt og saften fra en lime.
  6. Vend forsigtigt det hele og stil på køl i min 30 minutter før servering.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.