Laksetatar a’ la Cori

Lækker og nem laksetatar med en bund af avokado og godt ristet kernerugbrød som tilbehør.

Personer: 1

INGREDIENSER

½ avokado (FODMAP: max 40g)
100g røget laks i skiver
3 cherrytomater på stilk
rødløg, 3 ringe (FODMAP: udskift med grøn top af forårsløg)
lidt agurk
salt & peber
citronsaft
2-3 blade grøn salat
ramsløgsolie
1-2 skiver rugbrød, godt ristet

FREMGANGSMÅDE

  1. Kom en gourmetring på en tallerken.
  2. Del avokadoen i to dele og skær den ene del i tynde skiver. Læg avokadoskiverne hele vejen rundt indeni gourmet ringen, så tallerkenen bliver dækket.
  3. Drys med lidt salt og peber ovenpå.
  4. Skær laks, 2 tomater, rødløg og agurk i meget fine tern. Kom det hele i en lille skål og bland den godt. Smag til med salt, peber, citronsaft og lidt ramsløgsolie.
  5. Kom blandingen ovenpå avokadobunden med en ske og tryk det let ned, så kanten bliver flad og glat.
  6. Rist rugbrød godt på en pande eller brødrister og skær dem herefter i trekanter.
  7. Snit salat meget fint og sno det sammen. Kom det ovenpå laksetataren efter du forsigtigt har fjernet gourmet ringen.
  8. Skær et stjernekryds i tomaten og kom den ovenpå.
4/5 - (1 vote)

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.