Lav-selv hvidløgsbrød i airfryer

Opskrift på lav-selv hvidløgsbrød i airfryer, som er virkelig mums.
Det er nemt og hurtigt selv at lave hvidløgsbrød i airfryer, som kan serveres som tilbehør til en god suppe, salat eller nyd det som et lækkert mellemmåltid.


INGREDIENSER

2 stk. toastbrød, andet brød kan også bruges
Smør
Hvidløgs granulat 
Parmasanost, revet (kan undlades)
Mozzarella, revet
Oregano, tørret

SÅDAN GØR DU

  1. Smør dine brød med smør.
  2. Drys hvidløgs granulat henover hele brødet.
  3. Drys med lidt revet parmasanost.
  4. Kom den revne mozzarella på brødet.
  5. Drys med oregano.
  6. Kom de to brød i en airfryer ved 195 grader i 3-5 min. Indtil osten er let gylden og brødet er sprødt.

Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.