Lækre gluten- og laktosefri madvafler med salat og pulled laks.
Personer: 2
INGREDIENSER
Madvafler (4 stk):
2 dl fuldkornsrismel
½ tsk salt, groft
1½ tsk bagepulver
2 æg
2 dl mælk, laktosefri
1 spsk olie
100g skinke, fintskåret
1 spsk purløg, fint klippet
evt. 1-2 spsk cheddar ost, revet
Fyld:
salat, finthakket
agurk, i tynde strimler
rød peberfrugt, i tern
100g pulled laks
mozzarella, i små stykker
forårsløg, kun den grønne del, finthakket
creme fraiche, laktose fri
FREMGANSMÅDE
- Rør fuldkornsrismel, salt, bagepulver, æg, mælk og olie sammen i en stor skål.
- Tilsæt fintskåret skinke, klippet purløg og evt. cheddar ost og rør det hele sammen til en ensartet mase.
- Kom lidt smør på dit vaffeljern og hæld vaffel dej på det varme jern og bag dem til de er gyldne.
- Læg vaflerne på en tallerken og kom fyldet ovenpå. Afslut med små klatter creme fraiche. (Husk salt og peber).
Leave a Reply