/
132 Views0

Lækre gluten- og laktosefri madvafler med salat og pulled laks.

Personer: 2

INGREDIENSER

Madvafler (4 stk):
2 dl fuldkornsrismel
½ tsk salt, groft
1½ tsk bagepulver
2 æg
2 dl mælk, laktosefri
1 spsk olie
100g skinke, fintskåret
1 spsk purløg, fint klippet
evt. 1-2 spsk cheddar ost, revet
 
Fyld:
salat, finthakket
agurk, i tynde strimler
rød peberfrugt, i tern
100g pulled laks
mozzarella, i små stykker
forårsløg, kun den grønne del, finthakket
creme fraiche, laktose fri

 

FREMGANSMÅDE

  1. Rør fuldkornsrismel, salt, bagepulver, æg, mælk og olie sammen i en stor skål.
  2. Tilsæt fintskåret skinke, klippet purløg og evt. cheddar ost og rør det hele sammen til en ensartet mase.
  3. Kom lidt smør på dit vaffeljern og hæld vaffel dej på det varme jern og bag dem til de er gyldne.
  4. Læg vaflerne på en tallerken og kom fyldet ovenpå. Afslut med små klatter creme fraiche. (Husk salt og peber).

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.