Majspandekager med laks og frisk salat

Opskrift på majspandekager med laks og frisk salat. FODMAP-venlig. Et fedtfattigt måltid til frokost eller aften.

Personer: 4

INGREDIENSER

Majspandekager (5 stk)
4 æg
4 dl mælk, laktosefri
100g majsmel
½ tsk salt, groft
1 spsk olivenolie
2 spsk persille, hakket
bagning: stegemargarine
 
Fyld
6-8 salatblade, grønne
½ pk rucolasalat
2-4 forårsløg (kun det grønne), i tynde ringe
200g røget laks i skiver
1 agurk, i tern
2 rød snack peber, i tern
salt & peber
evt. creme fraiche, laktosefri

FREMGANGSMÅDE

Majspandekager:

  1. Kom alle ingredienserne i en skål og rør det godt sammen.
  2. Stil skålen i køleskabet i 30 minutter. Rør igen i dejen, så majsmelet ikke ligger i bunden.
  3. Varm en pande op på komfuret ved jævn varme. Smelt en lille klar margarine og kom 1 dl pandekagedej på panden.
  4. Bag pandekagerne gyldenbrune på begge sider.

Samling:
Skyl salaten, skær grøntsagerne ud og kom godt med grønt, samt laks på en pandekage med evt. 2-3 klatter laktosefri creme fraiche. Drys med salt og peber.

 

4/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.