Majspandekager med persille

Opskrift på gode majspandekager uden sukker. Antal: 5 stk.

INGREDIENSER
4 æg
4 dl mælk (FODMAP: laktosefri)
½ tsk salt, groft
1 spsk olivenolie
100g majsmel
2 spsk persille, hakket
 
Bagning: olie eller margarine

FREMGANGSMÅDE

  1. Bland og pisk alle ingredienserne sammen i en skål.
  2. Lad dejen trække i 30 minutter i køleskabet og pisk den godt, så majsmelet igen bliver udrørt.
  3. Sæt en pande over ved jævn varme. Kom fedtstof på, samt ca. 1 dl pandekagedej.
  4. Bag pandekagerne på begge sider, til de er gyldenbrune.
     

Majspandekagerne kan nydes som de er, kommes i børnenes madpakke eller serveres med fyld, som f.eks. med krydret oksekød eller salat med kylling.

 
 

Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.