Minihapser med laks

Denne opskrift på minihapser med laks er kun én af de mange muligheder der er for fyld på baguette til tapas – det er kun fantasien der sætter grænser. Idéer til andet fyld kunne f.eks. være; manchego ost og tomat. En skive spansk Serrano eller Ibérico skinke. Grillet kylling med salat og tomat.

Personer: 4

INGREDIENSER
½ baguette efter eget valg
100g røget laks i skiver
8 tsk mayonnaise
4 salatblade
1 drys salt og peber
½ citron, saften herfra

FREMGANGSMÅDE

  1. Skær brødet i 8 skiver og rist dem i en forvarmet ovn ved 200 grader. Lad brødet køle af.
  2. Smør 1 tsk. mayonnaise på brødet, efterfulgt af et stykke salat og laks.
  3. Kom nogle dråber citronsaft på laksen og drys med salt og peber.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.