Minirugbrød

Opskrift på minirugbrød som er alletiders som en lille sund snack, eller i børnenes madpakke.

Antal: 12 stk.

INGREDIENSER
25g gær
2½ dl vand, koldt
1 dl yoghurt naturel
2 spsk honning
300g rugmel
100g grahamsmel
100g hørfrø
100g sesamfrø
1 tsk salt, groft
1 sammenpisket æg til pensling

FREMGANGSMÅDE

  1. Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt de øvrige ingredienser.
  2. Rør dejen igennem på en køkkenmaskine og stil herefter dejen til hævning et lunt sted i 1 time.
  3. Form 12 små rugbrød, eller kom dejen i små rugbrødsforme. Lad dejen efterhæve i 20 minutter.
  4. Tænd ovnen på 225 grader, alm. ovn.
  5. Pisk ægget og pensl minirugbrødene med det. Drys med sesamfrø, birkes, græskarkerner eller solsikkekerner.
  6. Sæt brødene midt i ovnen i cirka 25 minutter.
3/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.