Opskrift på hjemmelavet miso ramen a’ la Cori med hakket svinekød, grønt og æg.
Antal: 4
INGREDIENSER
4 æg, hårdkogte
2 fed hvidløg, finthakket
1 spsk oliven olie
1 spsk ingefær, frisk revet
4 gulerødder, i tynde stave
0,5 spidskålshoved, fint snittet
400g svinekød, hakket
1 liter kogende vand
2 kyllingefond, koncentreret
1 tsk sukker
3 spsk soya sauce
1 spsk sesamolie
4 tsk sambas oelek
1 spsk hosin sauce
200g ramen nudler, friske, fra Sautao
Topping:
evt. forårsløg, hakket
Sådan gør du
- Kog æggene i 10 min. Hæld vandet fra gryden og fyld den med koldt vand.
- Pil hvidløgene og hak dem fint. Skræl ingefær og riv fint.
- Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler. Snit kålen fint.
- Opvarm olien i en stor gryde og svits hvidløg og ingefær.
- Tilsæt det hakkede svinekød og steg det til det får stegeskorpe.
- Kom gulerødder og kål i gryden og lad det stege med, til det falder sammen.
- Kog 1 liter vand og kom kyllinge fond i vandet, rør rundt til det er opløst. Kom kylling fonden i gryden.
- Tilsæt sukker, soya sauce, hosin sauce og sambas oelek. Rør rundt.
- Kom nudlerne i en stor skål og dæk dem med kogene vand. Kom en stor tallerken over skålen og lad dem stå i ca. 10 min.
- Pil æggene og skær dem i halve.
- Dræn nudlerne og fordel dem i 4 dybe tallerkner. Kom suppen henover.
- Pynt med hårdkogt æg og top evt med finthakket forårsløg.
Se også min opskrift på: Ramen suppe med kylling og æg
5/5 - (1 vote)
Louise Adelholm
10. august 2023 at 23:11Hvilken fond bruger du? Synes det er svært at finde noget i okay kvalitet,..
CORIs KØKKEN
11. august 2023 at 05:25Hej Louise,
Jeg bruger coops kyllinge fond, som er en orange pakke med 4×24 g