Gode og saftige muffins med æble og kanel. Antal: 12 stk.
INGREDIENSER
125g smør, blødt
125g brun farin
2 æg
125g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk kanel, stødt
1 æble, udkernet og revet
1 æble, udkernet og skåret i skiver
ca 6 spsk abrikosmarmelade, opvarmet
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 190 grader, alm. ovn.
- Pisk smør og farin sammen i en skål til en let og luftig mase.
- Tilsæt æg og sigt herefter mel, bagepulver og kanel ned i skålen. Rør det godt sammen til en jævn dej.
- Tilsæt det revne æble og rør rundt.
- Fordel blandingen i papirforme og/eller i muffins forme og læg æbleskiver ovenpå, som trykkes lidt ned i dejen.
- Bag dem midt i ovnen i 12-15 minutter.
- Lad muffin kagerne køle af og pensl dem herefter med opvarmet abrikosmarmelade.
- Server kagerne lune eller kolde.
Leave a Reply