Muffins med æble og kanel

Gode og saftige muffins med æble og kanel. Antal: 12 stk.

INGREDIENSER

125g smør, blødt
125g brun farin
2 æg
125g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk kanel, stødt
1 æble, udkernet og revet
1 æble, udkernet og skåret i skiver
ca 6 spsk abrikosmarmelade, opvarmet

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd ovnen på 190 grader, alm. ovn.
  2. Pisk smør og farin sammen i en skål til en let og luftig mase.
  3. Tilsæt æg og sigt herefter mel, bagepulver og kanel ned i skålen. Rør det godt sammen til en jævn dej.
  4. Tilsæt det revne æble og rør rundt.
  5. Fordel blandingen i papirforme og/eller i muffins forme og læg æbleskiver ovenpå, som trykkes lidt ned i dejen.
  6. Bag dem midt i ovnen i 12-15 minutter.
  7. Lad muffin kagerne køle af og pensl dem herefter med opvarmet abrikosmarmelade.
  8. Server kagerne lune eller kolde.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.