Det er vinterferie så sønnen og jeg har i dag blandt andet hygget og lavet knasende muffins med kokos, hvid chokolade og citron. Mmm mums.
Antal: 12 stk.
INGREDIENSER
2 æg
2 dl sukker
1 vaniljestang, kornene herfra
125g smør, smeltet
1½ dl kokos
3 dl mel, hvede
50g lys chokolade, grofthakket
1 spsk citronsaft
Glasur:
200g flormelis
3½ spsk citronsaft
Pynt:
krymmel, kokos eller hakket hvid chokolade
FREMGANGSMÅDE
- Pisk æg, sukker og vaniljekorn sammen til en tyk luftig mase.
- Bland de øvrige ingredienser i og rør dejen sammen.
- Smør en muffin form med plads til 12 stk. eller kom papirs forme i hullerne.
- Fordel muffin dejen i de 12 muffin forme og stil pladen midt i ovnen i ca. 15-20 min. indtil de er gyldenbrune. Lad dem køle af på en rist.
- Når de er kølet af røres glasuren sammen og kommes ovenpå de sprøde muffins. Pynt med krymmel, kokos eller hakket lys chokolade.
Leave a Reply