Nachos med hakket oksekød og cheddar ost

Nachos er lækkert både som snack eller som en forret. Jeg kan godt lide at der er lidt “bid” i, dog uden at hele munden brænder – men er du til det lidt mere milde, undlader du blot chili flager, jalapeños og bruger en mild eller medium stærk salsa sauce.

Personer: 4

INGREDIENSER
1 ps chili Nachos / tortilla chips (chili, cheddar, saltet kan bruges, men anbefaler chili for mere smag)
500g oksekød, hakket
1 tsk salt, groft
½ tsk peber, kværnet, sort
½-1 tsk chili flager
2-3 fed hvidløg, presset
200g cheddar ost, revet
½ glas medium salsa sauce (mild, medium eller hot – alt efter hvor stærkt du ønsker det)
1½ dl cremefraiche / græsk yoghurt
evt. jalapenos

 

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd oven på 200 grader, alm. ovn.
  2. Brun kødet i olien i en varm gryde.
  3. Tilsæt, salt, peber, hvidløg, chili flager og lad det stege videre i et par min.
  4. Læg nu først chips, så oksekød, (jalapenos) og til sidst ost ovenpå hinanden i et ildfast fad.
  5. Du kan også gøre dette i to lag, altså gentage trin 4.
  6. Sæt det i oven til osten er godt smeltet. Server straks.
  7. Server med kold creme fraiche / græsk yoghurt, og evt. salsa dip.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.