Hurtig og nem pastaret i ovnen, hvor resterne af kød med grønt er fra anden ret fra dagen før: Indbagt hakket oksekød og grønt.
Personer: 4
INGREDIENSER
Det resterende kød fra gårsdagens ret, se link øverst.
½ ps pasta efter eget valg
1 dl fløde
1 lille ps cheddar ost, revet
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 180 grader, alm. ovn.
- Kog pastaen i let saltet vand som anvist på posen.
- Varm gårdsdagens kødet lidt op i en gryde. Tilsæt lidt af den revne cheddar ost og bland det godt.
- Kom den færdigkogte pasta i et fad og kom kødet ovenpå.
- Tilsæt fløde og det resterende cheddar ost og bland det med en ske.
- Stil fadet midt i den forvarmede ovn i ca. 15-20 minutter.
Indbagt hakket oksekød og grønt - CORIs KØKKEN
14. april 2021 at 11:22[…] Her får du opskriften på indbagt hakket oksekød med grønt. Benytter du de samme mål, som i opskriften har du mad til 2 dage. Dagen efter kan du benytte det overskyde kød med grøntsager til en hurtig og nem pastaret i ovnen. […]