Nem pastaret i ovnen

Hurtig og nem pastaret i ovnen, hvor resterne af kød med grønt er fra anden ret fra dagen før: Indbagt hakket oksekød og grønt.

Personer: 4

INGREDIENSER
Det resterende kød fra gårsdagens ret, se link øverst.
½ ps pasta efter eget valg
1 dl fløde
1 lille ps cheddar ost, revet

 

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd ovnen på 180 grader, alm. ovn.
  2. Kog pastaen i let saltet vand som anvist på posen.
  3. Varm gårdsdagens kødet lidt op i en gryde. Tilsæt lidt af den revne cheddar ost og bland det godt.
  4. Kom den færdigkogte pasta i et fad og kom kødet ovenpå.
  5. Tilsæt fløde og det resterende cheddar ost og bland det med en ske.
  6. Stil fadet midt i den forvarmede ovn i ca. 15-20 minutter.
Stem på post

1 Comment

  1. […] Her får du opskriften på indbagt hakket oksekød med grønt. Benytter du de samme mål, som i opskriften har du mad til 2 dage. Dagen efter kan du benytte det overskyde kød med grøntsager til en hurtig og nem pastaret i ovnen. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.