Er du til søde sager og godt med cremet konsistens – Så er disse nougat muffins noget for dig.
Antal: 12 stk.
INGREDIENSER
50g smør
150g sukker
125g blød nougat
2 æg
125 ml letmælk
125g hvedemel
1½ tsk bagepulver
Nougat-icing:
200g flormelis
1 spsk kakaopulver
75g blød nougat
50g smør, blødt
ca. 3-4 spsk skummetmælk
FREMGANGSMÅDE
Muffin-dej
Pisk smør, sukker og nougat med en el-pisker til det er cremet.
Pisk æggene i, et ad gangen og pisk herefter mælken i.
Tilsæt mel og bagepulver og vend det i dejen.
Fordel dejen i 12 smurte muffin forme.
Bag kagerne midt i ovnen ved 200 grader, alm. ovn i ca. 20 min. lad dem køle af på en bagerist.
Nougat-icing
Bland flormelis og kakao og smuldr nougat og smør heri.
Pisk ved laveste hastighed med en elpisker og tilsæt mælken, lidt ad gangen. Pisk i ca. 5 min. indtil nougat-icingen er let, blød og luftig.
Når kagerne er afkølet, pyntes de med nougat-icing, som kommes i en sprøjtepose og sprøjtes på. Drys evt. med lidt krymmel. Benytter du sukkerkugler, vil jeg blot nævne at det ser flot ud, men de er hårde som sten af tygge. En andet alternativ vil jeg foretrække.
Leave a Reply