Så kom dette års nytårsmenu endelig på plads… Med erfaring fra sidste år, har vi i år valgt en mindre tidskrævende menu, da det bliver en aften sammen med børnene, hvor der er fokus på hyggeligt samvær, sammen med dem, frem for at jeg står i køkkenet hele dagen.
Nytårsmenuen bliver som følger:
FORRET
Hjemmebagte blinis med 2 forskellige slags fyld bestående af;
– røræg med purløg samt røget laks
– dampede asparges og rejer i græsk yoghurt
HOVEDRET
Indbagt oksemørbrad med kartoffelbøffer og whisky sauce.
DESSERT
En kage (som jeg kalder nytårsdessert) med en bund af mørdej, sprøjtet med marcipan i kanten og smeltet chokolade ovenpå bunden, efterfulgt af vaniljecreme, som fyldes med skiver af frisk kiwi og fersken.
Tilbehør: Vanilje cremefraiche.
KL. 00:00
I traditionen tro serveres der hjemmelavet kransekage samt champagne.
Tip:
Forretten kan delvist laves om formiddagen og desserten dagen forinden, så den kun skal pyntes før servering.
Leave a Reply