Oldtidsboller

Gode boller, der ligesom min opskrift på Oldtidsbrød, kun består af nødder, kerner og frø, samt gulerod, som holdes sammen af olie og æg.

Antal: 8 stk.

INGREDIENSER
4 gulerødder (200g revet vægt)
30g valnødder
100g sesamfrø
100g hørfrø
100g græskarkerner
3 æg
2 spsk olie
1 tsk salt, groft

FREMGANGSMÅDE

  1. Skræl, skyl og riv gulerødderne.
  2. Bland gulerødder, valnødder, sesamfrø, hørfrø, græskarkerner, olie og salt i en skål.
  3. Pisk æggene og hæld æggemassen sammen med resten af ingredienserne.
  4. Blend dejen med fx en stavblender indtil dejen er en sammenhængende masse.
  5. Form 8 små boller og drys med græskarkerner.
  6. Bag bollerne i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 40 minutter.
5/5 - (1 vote)

1 Comment

  1. […] 1 oltidsbolle med 1 skive hamburgerryg, 1 skive mager […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.