Gode boller, der ligesom min opskrift på Oldtidsbrød, kun består af nødder, kerner og frø, samt gulerod, som holdes sammen af olie og æg.
Antal: 8 stk.
INGREDIENSER
4 gulerødder (200g revet vægt)
30g valnødder
100g sesamfrø
100g hørfrø
100g græskarkerner
3 æg
2 spsk olie
1 tsk salt, groft
FREMGANGSMÅDE
- Skræl, skyl og riv gulerødderne.
- Bland gulerødder, valnødder, sesamfrø, hørfrø, græskarkerner, olie og salt i en skål.
- Pisk æggene og hæld æggemassen sammen med resten af ingredienserne.
- Blend dejen med fx en stavblender indtil dejen er en sammenhængende masse.
- Form 8 små boller og drys med græskarkerner.
- Bag bollerne i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 40 minutter.
7 dages madplan – FODMAP - CORIs KØKKEN
7. april 2021 at 12:13[…] 1 oltidsbolle med 1 skive hamburgerryg, 1 skive mager […]