Over 2 måneder på AL-kost

Over 2 måneder på AL-kost

Jeg lovede at poste en opdatering efter 1 måned på antiinflammatorisk kost, nu er det snart 2 og en halv måned siden jeg startede… Tiden flyver.

Der skete det at blodprøven jeg fik taget 14 dage efter at mine blodprøver ellers alle var normale for første gang i 6 år, viste at mit infektions tal igen var steget og for højt. Det var noget af en nedtur på daværende tidspunkt. 14 dage senere fik jeg igen taget nye blodprøver, hvor det også her skulle kunne ses om mine organer kunne tåle medicinen eller tog skade. De var alle tilbage til normalen og ingen skader på mine organer, så det er er fantastisk. Jeg havde en lille periode med betændelse i tandkødet og tænker om det er det, der har slået ud på mine blodprøver, men glemte at spørge min tarmlæge om hvor følsom blodprøver egentlig er overfor betændelse i kroppen, uanset hvor.

Anyway, det vigtigste er, at det hele ser godt ud 🙂

Jeg tænker stadig meget over hvad jeg spiser, men må tilstå jeg er faldet lidt af på den på det sidste hvad angår antiinflammatorisk kost. Jeg har reddet mig en dum forårsforkølelse som tager al energi fra mig. Det har stået på i snart 14 dage. Jeg har dagligt ondt i hovedet, næsen løber og er samtidig stoppet og mit venstre øre er lukket, så kan næsten intet høre, da jeg i forvejen høre dårligt på det højre. Jeg er virkelig træt og det tager på humøret. :/

For at fokusere på det positive, så har maven det stadig godt, til trods for at jeg synder lidt mere end tidligere, så det er dejligt. Operationen har gjort mig godt på sigt og så er min nye livsstil med til at maven/tarmene fortsat har det godt.

Jeg spiser forsat antiinflammatorisk morgenmad og frokost, det er mere aftensmaden der gliber nogle dage, men når overskuddet er på toppen igen (og appetitten) så køre jeg på igen.

Jeg vil også meget gerne igen igang med at træne lidt mere, hvilket jo også er godt på flere niveauer.
Alt i alt udover forårsforkølelsen når jeg det stadig rigtig godt 🙂

5/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.