Ovnbagt kartoffel med salat

Et lækkert, nemt og fedtfattig måltid, der ikke tager ret lang tid at tilberede.

Personer: 4

INGREDIENSER
4 bagekartofler
4 klatter hvidløgssmør
½ salathoved, iceberg
2 gulerødder
1 lille ds majs
½ agurk
10 champignoner
1 pk bacon i tern
1 klat smør
feta ost i tern (kan undlades)
evt. hvidløgsdressing

 

FREMGANGSMÅDE

  1. Steg bacon sprøde på en varm tør pande. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  2. Skyl kartoflerne godt, tør dem af med køkkenrulle og bag dem i mikroovn i ca. 15-20 min. afhængig af størrelsen.
  3. Steg champignon i lidt smør på en pande, til de er brune og bløde.
  4. Forbered i mens grøntsagerne; Skyl salaten og skær den i små stykker, skyl majs og riv gulerødder groft Når kartoflerne er færdige, sættes de på en tallerken, skæres halvt igennem og lig et klat hvidløgssmør heri.
  5. Kom nu salat, gulerødder, bacon, champignon, agurk, majs og feta ost i kartoflen.
  6. Slut af med lidt hvidløgsdressing på toppen.

 

TIP!
Retten kan sagtens spises uden yderligere tilbehør, men du kan også lave mindre salat og servere sammen med en god bøf på grillen.

5/5 - (2 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.