/
1 View0

Her fås mit bud på ovngratinerede kartofler. God som tilbehør til f.eks. farserede æg m.m.

Personer: 4

INGREDIENSER
1 kg kartofler
2 tsk salt, groft
½ tsk peber, kværnet, sort
1 grøntsagsbouillon terning (vegetabilsk)
2 dl vand, koldt
10g kruspersille, hakket (hakket vægt)
½ st løg, i tern
2 fed hvidløg, presset
25g smør

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Skæl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Kom dem i et ovnfast fad.
  3. Fordel hakket løg, persille og presset hvidløg ovenpå kartoflerne.
  4. Udrør bouillon terningen i vandet og hæld det over kartoflerne. Krydr med salt og peber.
  5. Skær smørret i små stykker og fordel til på toppen.
  6. Stil fadet midt i ovnen i ca. 1 time.
Stem på post

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.