Ovnret med tortillaer

Ovnret med tortillaer

Denne ret er virkelig lækker, mættende og smagfuld. Den er middelstærk – kan du klarer meget stærk mad, kan du enten bevare kernerne i chilien eller tilføje ½-1 chili mere i retten.

Personer: 2

INGREDIENSER
300g kyllingeinderfilet
½ spsk olivenolie
1 røde løg, finthakket
1 rød peberfrugt, i fine tern
1 st fed hvidløg, presset
1 rød chili, uden kerner, finthakket
125g pinjekerner, let hakket
125g hytteost
½ tsk spidskommen
salt & peber
4 tortillaer
2 dl tacosauce

Tilbehør:
skyer
agurk, i skiver

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm ovn.
  2. Del inder fileterne på langs, krydr dem med salt og peber og brun dem på en pande i olie. Kyllingen skal kun lige være gennemstegt, så de bevarer saften.
  3. Hak grøntsagerne og kom det i en skål, sammen med hytteost, spidskommen, chili, hvidløg, salt og peber.
  4. Fordel grønsagsblandingen på de 4 tortillaer. Læg kyllingestykkerne ovenpå og rul tortillaerne stramt. Læg tortillaerne i et smurt ildfast fad og hæld tacosaucen over. Sæt fadet i ovnen i ca. 20-25 minutter. Dryp med små klatter af skyer.

 

TIP!
Retten er ikke fryseegnet.

4/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.