/
274 Views0

Lækker og frisk dessert, som jeg selv elsker.
Du kan evt. droppe isen og fryse selve “passionsfrugtsaucen” så du herved opnår en fedtfattig dessert.

Personer: ca. 6 

INGREDIENSER
28 passionsfrugter
455g yoghurt naturel
4 vaniljestænger, kornene herfra
7 tsk sødemiddel
½ l vaniljeis
 
Pynt: mynteblade, friske

FREMGANGSMÅDE

  1. Del passionsfrugterne og skrab frugtkødet ud. Bland det med yoghurt og vaniljekorn.
  2. Smag til med sødemiddel.
  3. Sæt det på køl i mindst 2 timer
  4. Anret passionsfrugt-”saucen” i et stort dessertglas og kom to store kugler vanilje is heri. Pynt med et par mynteblade.
     

TIP!
Du kan også vælge at komme desserten i fryseren og servere den som en blød is.

4.5/5 - (2 votes)

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.