/
320 Views0

Opskrift på low FODMAP-venlig (og glutenfri) pasta med kødsovs.

Personer: 4

INGREDIENSER
600g hakket oksekød
2 spsk forårsløg, kun det grønne
1 pk bacon i skiver, i små stykker
1 ds tomater, hakkede
pastaskruer, glutenfri
salt & peber
paprika, stødt
 
Stegning: en klat smør
Topping: revet ost og purløg

FREMGANGSMÅDE

  1. Kog pastaen som anført på posen.
  2. Kom en klat smør i en gryde og lad det smelte.
  3. Steg bacon sprødt og tilsæt forårsløg. Steg i yderligere 2 minutter.
  4. Brun kødet i gryden og tilsæt hakkede tomater.
  5. Lad retten små simre i 10 minutter og smag til med salt, peber og paprika.
  6. Server med revet ost og klippet purløg.
Stem på post

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.