Nem men lækker pastaret med hjemmelavet ramsløg pesto, toppet med sprødstegt bacon og parmesan ost.
Kan spises både med og uden tilbehør. God til eks. sommerens grillmad.
Personer: 6
INGREDIENSER
600g pasta
4-5 spsk ramsløg pesto (se opskrift på ramsløgpesto)
2 pk. bacon i skiver
Parmesan ost, revet
Salt
FREMGANGSMÅDE
- Kog pastaen som anvist på emballagen. (kom gerne 2 tsk salt i kogevandet)
- Steg bacon sprødt på en pande og lad det dryppe af på køkkenrulle.
- Når pastaen er færdig, hældes vandet fra og skylles under rindende koldt vand.
- Kom pastaen i en stor skål og tilsæt den hjemmelavede ramsløg pesto og blandet det godt. Smag til med salt.
Anretning
Kom pesto pastaen i en dyb tallerken, smuldr sprødt bacon på toppen og drys med revet parmesan ost.
Leave a Reply