Er du til stærk mad? Så er denne ret måske noget for dig. Den er nem og hurtig at lave… Efter ca. 15 min. tilberedning passer den sig selv i ovnen, mens du kan lave andre ting.
Personer: 4
INGREDIENSER
4 kyllingebryst
2 spsk olie, til stegning
salt & peber
Sauce:
1 glas bali chicken-sauce (medium stærk)
½ l mornay sauce
3 gulerødder
1 lille porre
½ citron, saften herfra
430g aspargessnitter med hoveder
½ ps pasta
salt, groft
FREMGANGSMÅDE
- Tænd oven på 200 grader, alm. ovn.
- Kog pastaen som anvist på pakken. Tilsæt lidt olie og salt.
- Brun kyllingen på alle sider i olie på en meget varm pande i ca. 10 min. Krydder med salt og peber.
- Sæt en gryde over ved svag varme og tilsæt bali chicken- og mornay sauce. Rør det sammen.
- Skyl og skræl gulerødderne. Når det yderste lag er fjernet, skræller du fortsat gulerødderne helt ind til roden ned på en tallerken. Tilsæt spånerne i saucen.
- Skyl porren og skær den i tynde skiver. Kom den i saucen.
- Tilsæt citronsaft og asparges. Rør det hele godt sammen.
- Kom den færdigkogte pasta i et ovnfast fad. Læg kyllingen ovenpå pastaen og hæld saucen her over.
- Sæt retten i ovnen i ca. 30 min.
- Server retten som den er, eller anret på en tallerken, hvor kylling skæres i skiver og ligges ovenpå retten. (Som vist på billedet)
Leave a Reply