Pasta og kylling med stærk sauce

Er du til stærk mad? Så er denne ret måske noget for dig. Den er nem og hurtig at lave… Efter ca. 15 min. tilberedning passer den sig selv i ovnen, mens du kan lave andre ting.

Personer: 4

INGREDIENSER
4 kyllingebryst
2 spsk olie, til stegning
salt & peber
 
Sauce:
1 glas bali chicken-sauce (medium stærk)
½ l mornay sauce
3 gulerødder
1 lille porre
½ citron, saften herfra
430g aspargessnitter med hoveder
 
½ ps pasta
salt, groft

 

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd oven på 200 grader, alm. ovn.
  2. Kog pastaen som anvist på pakken. Tilsæt lidt olie og salt.
  3. Brun kyllingen på alle sider i olie på en meget varm pande i ca. 10 min. Krydder med salt og peber.
  4. Sæt en gryde over ved svag varme og tilsæt bali chicken- og mornay sauce. Rør det sammen.
  5. Skyl og skræl gulerødderne. Når det yderste lag er fjernet, skræller du fortsat gulerødderne helt ind til roden ned på en tallerken. Tilsæt spånerne i saucen.
  6. Skyl porren og skær den i tynde skiver. Kom den i saucen.
  7. Tilsæt citronsaft og asparges. Rør det hele godt sammen.
  8. Kom den færdigkogte pasta i et ovnfast fad. Læg kyllingen ovenpå pastaen og hæld saucen her over.
  9. Sæt retten i ovnen i ca. 30 min.
  10. Server retten som den er, eller anret på en tallerken, hvor kylling skæres i skiver og ligges ovenpå retten. (Som vist på billedet)

 

4/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.