Opskrift på pastafad med ostesauce og grøntsager.
Personer: 4-6
INGREDIENSER
2 spsk olie
1 røde løg, finthakket
2 knækpølser, røde / frankfurter
1 tsk paprika
450g blandende karotter og ærter, frost
1 glas bechamelsauce
75g hakket spinat, frost
2 dl mælk
500g fettuccine, naturel pasta
½-1 tsk peber, kværnet, sort
2 fed hvidløg, presset
½ chili, frisk
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
- Pil løget og skær det i tern.
- Skær pølserne i tern.
- Kom olien i en stor gryde og tilsæt løg. Steg dem til de er gennemsigtige.
- Tilsæt paprika og pølser og steg det i ca. 5 min.
- Kom vand i en stor gryde og lade det koge. Tilsæt pastaen og kog som anført på
pakken. - Tilsæt presset hvidløg og bechamelsauce i gryden med løg og pølser. Rør det hele
sammen. - Tilsæt nu spinat og mælk. Lad det hele kogte i 5-10 min.
- Herefter kommes den færdigkogte pasta i gryden og det hele blandes godt.
- Kom det derefter i et stort fad.
- Sæt fadet midt i den forvarmede ovn i ca. 35-45 min. til retten er gylden.
Leave a Reply