/
241 Views0

Opskrift på pastafad med ostesauce og grøntsager.

Personer: 4-6

INGREDIENSER
2 spsk olie
1 røde løg, finthakket
2 knækpølser, røde / frankfurter
1 tsk paprika
450g blandende karotter og ærter, frost
1 glas bechamelsauce
75g hakket spinat, frost
2 dl mælk
500g fettuccine, naturel pasta
½-1 tsk peber, kværnet, sort
2 fed hvidløg, presset
½ chili, frisk

 

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Pil løget og skær det i tern.
  3. Skær pølserne i tern.
  4. Kom olien i en stor gryde og tilsæt løg. Steg dem til de er gennemsigtige.
  5. Tilsæt paprika og pølser og steg det i ca. 5 min.
  6. Kom vand i en stor gryde og lade det koge. Tilsæt pastaen og kog som anført på
    pakken.
  7. Tilsæt presset hvidløg og bechamelsauce i gryden med løg og pølser. Rør det hele
    sammen.
  8. Tilsæt nu spinat og mælk. Lad det hele kogte i 5-10 min.
  9. Herefter kommes den færdigkogte pasta i gryden og det hele blandes godt.
  10. Kom det derefter i et stort fad.
  11. Sæt fadet midt i den forvarmede ovn i ca. 35-45 min. til retten er gylden.

Stem på post

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.