Opskrift på lækker og nem pastaret i ovn.
Personer: 4-6
INGREDIENSER
1 st pk pasta, frisk
2 pk skinke i strimler
4 pølser, brune, i skiver
8-10 champignon i skiver
1 lille løg, i fine tern
1 dl mælk
½ l madlavningsfløde
1 kvart piskefløde
5 fed hvidløg, presset
salt & peber
evt. revet ost
FREMGANGSMÅDE
- Brun bacon i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt løg, pølser og champignon. Brun det hele godt.
- Kom skinken heri.
- Tilsæt mælk og hvidløg og lad det hele stå og småsimre i 5-10 min.
- Kog pastaen som anvist på pakken
- Smag retten til med salt og peber
- Når pastaen er færdig kogt, hældes vandet fra og pastaen kommes i et stort fad
- Kom blandingen af pølser, skinke osv. ovenpå pastaen og kom piskefløden henover.
- Tilsæt madlavningsfløde så det lige dækker. Drys evt. med revet ost.
- Kom fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader til retten er fast og gylden. Ca. 45 min.
TIP!
Ønsker du at tilføje retten lidt bid, kan du tilsætte ½-1 mild chili uden kerner.
Leave a Reply