Pastafad

Opskrift på lækker og nem pastaret i ovn.

Personer: 4-6

INGREDIENSER
1 st pk pasta, frisk
2 pk skinke i strimler
4 pølser, brune, i skiver
8-10 champignon i skiver
1 lille løg, i fine tern
1 dl mælk
½ l madlavningsfløde
1 kvart piskefløde
5 fed hvidløg, presset
salt & peber
evt. revet ost

FREMGANGSMÅDE

  1. Brun bacon i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt løg, pølser og champignon. Brun det hele godt.
  2. Kom skinken heri.
  3. Tilsæt mælk og hvidløg og lad det hele stå og småsimre i 5-10 min.
  4. Kog pastaen som anvist på pakken
  5. Smag retten til med salt og peber
  6. Når pastaen er færdig kogt, hældes vandet fra og pastaen kommes i et stort fad
  7. Kom blandingen af pølser, skinke osv. ovenpå pastaen og kom piskefløden henover.
  8. Tilsæt madlavningsfløde så det lige dækker. Drys evt. med revet ost.
  9. Kom fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader til retten er fast og gylden. Ca. 45 min.

 

TIP!
Ønsker du at tilføje retten lidt bid, kan du tilsætte ½-1 mild chili uden kerner.

5/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.