Denne pastasalat er rigtig lækker og især god som tilbehør til grillmad. Inspirationen til denne opskrift har jeg fra min mor.
Personer: 4
INGREDIENSER
1 broccoli hoved
1 røde løg
250g pastaskruer
250g bacon i tern
100g soltørrede tomater, hakkede
3-4 fed hvidløg, presset
1 spsk olie
fetaost i tern
1 ps pinjekerner
1 tsk salt, groft
FREMGANGSMÅDE
- Kog pastaen i saltet vand i ca. 18 min. Hæld herefter vandet fra og skyl dem med kold vand. Lad dem dryppe af i en storhullet si.
- Steg imens bacon på en tør varm pande til de er brune
- Tilføj løg og lad det stege videre indtil løgene er gennemsigtige og baconen er sprød. Tag herefter bacon og løg af panden til afkøling.
- Skær brocollien ud i mindre stykker og brun dem let på en pande.
- Hæld olien i en stor skål, pil og pres herefter hvidløg heri.
- Kom pastaen i skålen med olie og hvidløg og blandt det godt.
- Tilsæt bacon, løg, pinjekerner. soltørrede tomater, broccoli, samt feta ost og bland det let sammen.
- Stil pastasalaten i køleskabt til den er helt kold.
Leave a Reply