/
40 Views0

Denne pastasalat er rigtig lækker og især god som tilbehør til grillmad. Inspirationen til denne opskrift har jeg fra min mor.

Personer: 4

INGREDIENSER
1 broccoli hoved
1 røde løg
250g pastaskruer
250g bacon i tern
100g soltørrede tomater, hakkede
3-4 fed hvidløg, presset
1 spsk olie
fetaost i tern
1 ps pinjekerner
1 tsk salt, groft

FREMGANGSMÅDE

  1. Kog pastaen i saltet vand i ca. 18 min. Hæld herefter vandet fra og skyl dem med kold vand. Lad dem dryppe af i en storhullet si.
  2. Steg imens bacon på en tør varm pande til de er brune
  3. Tilføj løg og lad det stege videre indtil løgene er gennemsigtige og baconen er sprød. Tag herefter bacon og løg af panden til afkøling.
  4. Skær brocollien ud i mindre stykker og brun dem let på en pande.
  5. Hæld olien i en stor skål, pil og pres herefter hvidløg heri.
  6. Kom pastaen i skålen med olie og hvidløg og blandt det godt.
  7. Tilsæt bacon, løg, pinjekerner. soltørrede tomater, broccoli, samt feta ost og bland det let sammen.
  8. Stil pastasalaten i køleskabt til den er helt kold.

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.