Pastinaksuppe

Pastinaksuppe

Opskrift på hurtig og cremet pastinaksuppe.

INGREDIENSER
200g pastinakker, skrællede
200g pastinakker, skrællede
10 dl grønsagsbouillon
1 spsk dijonsennep (anden sennep kan også bruges)
salt & peber
1½ dl piskefløde
bredbladet persille, hakket

FREMGANGSMÅDE

  1. Skyl og skræl pastinakker og kartofler og skær dem i store tern.
  2. Kog dem i vand med bouillon i cirka 15 minutter.
  3. Hæld herefter suppen i en blender og blend suppen til den er ensartet.
  4. Kom suppen tilbage i gryden og tilsæt sennep.
  5. Tilsæt til sidst fløden og lad suppen koge op. Smag til med salt og peber.
  6. Server suppen drysset med hakket persille og evt. brød.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.