Pift den traditionelle Knorr lasagne op

Inspiration og opskrift på, hvordan du kan pifte den traditionelle lasagne op fra Knorr. Opskrift til 2 vokse og 2 børn, også er der mad til to dage.

Ingredienser til lasagne

INGREDIENSER
1 pk Knorr lasagne
1000g hakket oksekød 8-12%
1 spsk olie
2 forårsløg, i tynde ringe
230g gulerod, revet
100g ærter, frosne
3 fed hvidløg, presset
500 ml mornay sauce
2 tsk salt, groft
ca. ½ tsk peber, kværnet, sort
en kvart – ½ chili, frisk, uden kerner
10 ekstra lasagneplader
200g mozzarella ost, revet

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Brun kødet i olie i en stor gryde. Tilsæt forårsløg.
  3. Kom posen i med krydderi fra den købte Knorr lasagne pakke.
  4. Skræl gulerødderne og skær dem groft i skiver. Kom dem i en hurtighakker i ca. 5 sek.
  5. Tilsæt hvidløg, ærter, chili og krydderier. Bland det hele godt.
  6. Tilsæt mornay saucen og lad det hele småsimre i små 5 min.
  7. Kom et lag lasagneplader i bunden af et stort ildfast fad. Hæld kødsaucen over pladerne, så de er dækkede. Kom et lag lasagneplader ovenpå kødsaucen, herefter igen et lag kødsauce, plader og slut af med det sidste af kødsaucen.
  8. Stil fadet midt i den forvarmede ovn i 30-35 min. Ca. 8 min. før lasagnen er færdig, drysses der med ost og fadet stilles tilbage i ovnen til den er færdig.
  9. Lad lasagnen hvile i 5 min. før den skæres ud.
  10. Server med salat og flutes.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.