Pizza med serrano skinke, mozzarella og rucolasalat

Dette er helt klar min bedste opskrift på pizza. Den er ganske enkelt himmelsk og er vores favorit herhjemme. Den skal prøves. Se lignende opskrift på pizza, som er FODMAP-venlig.

Antal: 1 mellemstor pizza

INGREDIENSER

1 rulle rå pizzadej (eller lav din egen pizzadej)
½ ds hakkede tomater
1 fed hvidløg, presset
1 håndfuld pizzaost, revet
70g serrano skinke
2 ps mozzarella, Santa Lucia, 125g
1 håndfuld rucola salat
salt & peber
hvidløgsolie
chilliolie

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd ovne på 200 grader, almindelig ovn.
  2. Rul pizzadejen et par gange med en kagerulle.
  3. Bland de hakkede tomater med presset hvidløg. Smør det på pizzabunden.
  4. Fold stykkerne af skinke og fordel dem på pizzabunden.
  5. Skær en af mozzarella ostene i skiver og fordel dem ligeledes på pizzabunden ved siden af skinken. Krydr med lidt kværnet salt og peber.
  6. Bag pizzaen i den forvarmede ovn i ca. 15 minutter.
  7. Kom rucola ovenpå pizzaen, samt skiver af mozzarella ost. Dryp hvidløgsolie og chiliolie henover pizzaen.
5/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.