/
217 Views3

Luftig og lækker opskrift på pizzadej. Denne opskrift bruger vi altid når vi laver hjemmelavet pizza. Hvor opskriften oprindelig stammer fra, ved jeg faktisk ikke, men den har været brugt igennem de sidste 13 år. Opskriften er også super god til pølsehorn og til snobrød.

Antal: 1 pizza/6 personer

INGREDIENSER
240g mel, hvede
2 spsk olie
25g gær
½ tsk salt, groft
1½ dl vand, lunkent

FREMGANGSMÅDE

  1. Udrør gæren i det lunkne vand.
  2. Bland mel og salt og bland det i gæren.
  3. Tilsæt olie og ælt dejen godt.
  4. Lad dejen hæve i 30 min. et lunt sted.

Pizza

  1. Når dejen har hævet, slås dejen ned og rulles ud på et melet bord.
  2. Læg bunden på en plade med bagepapir og bag den i oven i ca. 5 min.
  3. Læg herefter fyldet på og bag færdig i ovnen til osten er smeltet og let gylden.
Stem på post

3 kommentarer på dette indlæg:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.