Luftig og lækker opskrift på pizzadej. Denne opskrift bruger vi altid når vi laver hjemmelavet pizza. Hvor opskriften oprindelig stammer fra, ved jeg faktisk ikke, men den har været brugt igennem de sidste 13 år. Opskriften er også super god til pølsehorn og til snobrød.
Antal: 1 pizza/6 personer
INGREDIENSER
240g mel, hvede
2 spsk olie
25g gær
½ tsk salt, groft
1½ dl vand, lunkent
FREMGANGSMÅDE
- Udrør gæren i det lunkne vand.
- Bland mel og salt og bland det i gæren.
- Tilsæt olie og ælt dejen godt.
- Lad dejen hæve i 30 min. et lunt sted.
Pizza
- Når dejen har hævet, slås dejen ned og rulles ud på et melet bord.
- Læg bunden på en plade med bagepapir og bag den i oven i ca. 5 min.
- Læg herefter fyldet på og bag færdig i ovnen til osten er smeltet og let gylden.
Pizza med serrano skinke, mozzarella og rucolasalat - CORIs KØKKEN
8. april 2021 at 20:15[…] rulle rå pizzadej (eller lav din egen pizzadej)½ ds hakkede tomater1 fed hvidløg, presset1 håndfuld pizzaost, revet70g serrano skinke2 ps […]
Familie pizza 3-i-1 - CORIs KØKKEN
22. april 2021 at 18:10[…] med at lave pizzadejen. Når pizzadejen er færdig med at hæve, slås dejen ned og vendes ud på et melet […]
Calzone med skinke, rejer, asparges og ost - CORIs KØKKEN
24. april 2021 at 20:16[…] portion pizzadej1 pk skinke i strimler2 håndfulde rejer½ ds asparges i stykker150g revet ostsalt & […]