Pølsebrød

Opskrift på rigtig gode og bløde pølsebrød.

Antal: 12 stk.

INGREDIENSER
25g smør
3 dl mælk
25g gær
500g hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker
12 brunchpølser / halve brune pølser


FREMGANGSMÅDE

  1. Smelt smørret i en gryde. Hæld det over i en skål, tilsæt mælken og rør gæren ud i blandingen.
  2. Kom de øvrige ingredienser i, men hold lidt mel tilbage.
  3. Ælt dejen godt og stil den til hævning i ca. 30 min. tildækket af et fugtigt viskestykke.
  4. Del dejen i 12 boller og rul hver bolle ud til en slange på tykkelse med en pegefinger.
  5. Rul slangen som en spiral om pølsen (ligesom et snobrød).
  6. Anbring pølsebrødene på en bradepande med bagepapir.
  7. Lad dem efterhæve i 15 min.
  8. Pisk med sammenpisket æg og bag brødene ved 200 grader midt i ovnen i ca. 15 min.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.