Lette og luftige Pop Overs med solbærmarmelade, (også kaldet pandekageboller) lige til kaffen. Dejen tager kun 5 min. at lave også skal de i ovnen.
Antal: 36 stk.
INGREDIENSER
5 dl hvedemel
½ tsk salt
½ tsk vaniljesukker
4 dl mælk
4 æg
50g smør, smeltet
ca. 50g solbær marmelade
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 250 grader, alm. ovn.
- Bland mel, salt og vaniljesukker. Tilsæt mælk under kraftig omrøring. Benyt evt. elpisker.
- Pisk derefter æggene og det smeltede smør i. Pisk dejen hurtigt i 2 min.
- Fordel dejen i en smurt muffin form. Fyld dem kun halvt op, da dejen hæver meget.
- Kom en lille teske fyld solbær marmelade midt i dejen.
- Sæt formen på en rist midt i ovnen. Efter ca. 12 min. når de begynder at få farve, dæmpes varmen til 175 grader, alm. ovn og bages færdige i ca. 15-20 min. pas på de ikke får for meget, så bliver de tørre.
- Vip dem ud af formen og drys med flormelis.
Leave a Reply