Vidste du, at du sparer en del kalorier ved at vælge havregrød frem for havregryn? For når grynene bliver kogt, suger de nemlig væsken til sig, så de svulmer op, så du herved ikke behøver samme mængde gryn, for at få en sultstillende portion. Her får du min opskrift på protein havregrød med skyr, som jeg plejer at spise den, efter jeg kommer hjem fra en gåtur med hunden.
Personer: 1
INGREDIENSER
1 dl havregryn, glutenfri
0,5 scoop proteinpulver, Whey Isolate (eks. med chokolade eller jordbærsmag)
1 knsp salt (kan undlades)
2 dl vand
100g skyr, Stay Strong (laktosefri)
evt. friske bær / frugt
FREMGANGSMÅDE
- Kom havregryn, proteinpulver, salt og vand i en skål og rør det godt sammen.
- Stil skålen i mikroovnen på fuld watt i 1,5 min.
- Rør det hele sammen med en ske, til det bliver lidt tykkere.
- Top havregrøden med skyr og evt. friske bær, stykker af frugt eller lidt nødder.
Næringsindhold pr. portion (uden bær/frugt/nødder)
KCAL | PROTEIN | KULHYDRAT | FEDT |
246 | 23g | 27g | 4g |
Leave a Reply