Opskrift på proteinpandekager med banan, som kan nydes til morgenmad, som en frokost, en sund snack eller efter træning.
Antal: 5 stk.
INGREDIENSER
1 moden banan (150g)
80g æggehvider
50g havregryn, glutenfri
2 spsk speltmel, fint sigtet, øko.
50g proteinpulver (Jeg brugte whey isolate med chokoladesmag)
1,5 dl minimælk, laktosefri
1 tsk bagepulver
FREMGANGSMÅDE
- Mos bananen i en skål med en gaffel.
- Tilsæt æggehvider og havregryn og bland det godt med et piskeris.
- Kom mel, proteinpulver, mælk og bagepulver i og rør det hele godt sammen.
- Bag pandekagerne på en tør sliplet pande på middelhøj varme. Kom 1 dl proteinpandekagedej på midten af panden og lad det selv løbe stille ud. (du skal ikke vippe panden så pandekagen fylder hele panden).
- Efter ca. et par min. kan du forsigtigt med en palet løsne pandekagen fra panden og kort herefter vende den.
- Server pandekagerne lune med skyr og friske bær eller frugter på.
Næringsindhold pr. pandekage
KCAL | PROTEIN | KULHYDRATER | FEDT |
131,8 | 13g | 16,8g | 1,4g |
Leave a Reply