Proteinpandekager

Proteinpandekager

Opskrift på proteinpandekager med banan, som kan nydes til morgenmad, som en frokost, en sund snack eller efter træning.

Antal: 5 stk.

INGREDIENSER

1 moden banan  (150g)
80g æggehvider
50g havregryn, glutenfri
2 spsk speltmel, fint sigtet, øko.
50g proteinpulver (Jeg brugte whey isolate med chokoladesmag)
1,5 dl minimælk, laktosefri
1 tsk bagepulver

 

FREMGANGSMÅDE
  1. Mos bananen i en skål med en gaffel.
  2. Tilsæt æggehvider og havregryn og bland det godt med et piskeris.
  3. Kom mel, proteinpulver, mælk og bagepulver i og rør det hele godt sammen.
  4. Bag pandekagerne på en tør sliplet pande på middelhøj varme. Kom 1 dl proteinpandekagedej på midten af panden og lad det selv løbe stille ud. (du skal ikke vippe panden så pandekagen fylder hele panden).
  5. Efter ca. et par min. kan du forsigtigt med en palet løsne pandekagen fra panden og kort herefter vende den.
  6. Server pandekagerne lune med skyr og friske bær eller frugter på.
Næringsindhold pr. pandekage
KCALPROTEINKULHYDRATERFEDT
131,813g16,8g1,4g
5/5 - (2 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.