Puffede æg med bacon og ristet brød

Denne idé til morgenmad/brunch har jeg tyvstjålet fra en video jeg har set på YouTube, som jeg bare måtte prøve.

Personer: 2

INGREDIENSER
2 æg
4-6 skiver bacon
2 skiver brød, groft (FODMAP: glutenfri)
salt
smør

FREMGANGSMÅDE

  1. Del æggene og kom æggehviden i en skål (gem æggeblommerne, dem skal du bruge om lidt)
  2. Pisk æggehviden stiv og kom to lige store portioner af den stive æggehvide på en pande med stålhåndtag (skal kunne tåle ovn) med en spiseske. Lav en fordybning med skeen i midten af hviden og kom en æggeblomme i hver fordybning.



  3. Sæt panden i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig ovn og bag de puffede æg til de er gyldenbrune.

  4. Steg i mens bacon sprødt på en tør pande.
  5. Server de puffede æg, med bacon, samt ristet brød med smør. Drys med lidt salt på ægget inden servering.
     
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.