Denne idé til morgenmad/brunch har jeg tyvstjålet fra en video jeg har set på YouTube, som jeg bare måtte prøve.
Personer: 2
INGREDIENSER
2 æg
4-6 skiver bacon
2 skiver brød, groft (FODMAP: glutenfri)
salt
smør
FREMGANGSMÅDE
- Del æggene og kom æggehviden i en skål (gem æggeblommerne, dem skal du bruge om lidt)
- Pisk æggehviden stiv og kom to lige store portioner af den stive æggehvide på en pande med stålhåndtag (skal kunne tåle ovn) med en spiseske. Lav en fordybning med skeen i midten af hviden og kom en æggeblomme i hver fordybning.
- Sæt panden i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig ovn og bag de puffede æg til de er gyldenbrune.
- Steg i mens bacon sprødt på en tør pande.
- Server de puffede æg, med bacon, samt ristet brød med smør. Drys med lidt salt på ægget inden servering.
Leave a Reply