Ramen suppe med kylling og æg

Ramen suppe med kylling og æg

Opskrift på lækker ramen nudelsuppe med marineret kylling og æg. Bemærk at æg og kylling skal marinere i mindst 2 timer og du derfor skal starte i god tid. Marinér gerne dagen før, hvis muligt.

Antal personer: 4-6

INGREDIENSER

Marineret kylling:
3 kyllingebryst fileter
1.5 dl soya
2.5 dl risvineddike
2.5 tsk brun farin

Marinerede æg:
4 æg
0,75 dl soya
2 spsk risvineddike
1.5 tsk brun farin

Ramen nudler
Ramen nudler

Suppe:
800-1000g kyllingelår
Ca. 5 l vand
2 spsk. risvineddike
1,5 spsk. salt
1 tsk brun farin
30g ingefær, frisk
3 store fed hvidløg
2 gulerødder
2 løg

Ydermere:
Ramen nudler
1 pk brune svampe
1 stort bundt forårsløg
chili flakes

FREMGANGSMÅDE

  1. Start med koge æggene i 6 min. Kom dem herefter i koldt vand, så de stopper med at koge videre.
  2. Find en stor skål frem og kom alle ingredienser til marinaden til kyllingen i. Læg kyllingebryst i marinaden og stil på køl.
    Kylling i marinade
  3. Find nu en lille skål frem og kom alle ingredienserne heri til marinaden til æggene. Kom de afkølede og pillede æg i og stil på køl. (Undervejs vendes æggene flere gange, for at få en ensartet farve). Husk at gemme marinaden, da du skal bruge den senere.
    Æg i marinade
  4. Kom alle ingredienserne til suppen i en stor gryde. Kog suppen op og lad den herefter småsimre i 1 time under låg.
  5. Si suppen (gem kyllingen til en anden dag) og kom den siede suppe tilbage i gryden.
  6. Varm suppen godt op og tilsæt så ramen nudler og kog dem, direkte i suppen, som anvist på pakken.
  7. Skyl og skær svampe i skiver og giv dem et hurtigt opkog i en lille gryde med vand og lidt salt. Si dem og stil dem til side, du skal bruge dem om lidt.
  8. Kom lidt olie på en varm pande og steg kyllingebryst fileterne på begge sider i ca. 5 min. Lad dem trække 5 min. Og skær så kyllingen i skiver.
    Stegning af kyllingebrystfilet
  9. Skyl og finhak forårsløg (kun den grønne del). Stil til side, du skal bruge dem om lidt.
  10. Tag æggene op fra marinaden og skær dem midt over. Gem marinaden.

Anretning

  1. Kom 3 spsk marinade fra æggene i en dyb tallerken og kom den varme suppe med nudlerne oveni.
  2. Top ramen suppen med kylling i skiver, frisk forårsløg, svampe og det halverede æg. Drys med chili flakes og server straks.

Ramen suppe med kylling og æg

4.5/5 - (2 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.