/
390 Views5

Ramsløg springer frem i skovbunden netop nu. Jeg har været en tur i skoven og plukke ramsløg og har bl.a. af disse lavet ramsløg pesto, som er god i f.eks. sandwich og forskellige retter.


Antal: 1 lille glas


INGREDIENSER

ca. 35 blade ramsløg, frisk
2 dl rapsolie
1 dl pinjekerner (FODMAP: max 100g pr. portion)
½ dl solsikkekerner
1 dl parmesanost, revet
citronsaft

FREMGANGSMÅDE

  1. Rist pinjekernerne på en pande til de bliver gyldne.
  2. Kom alle ingredienser i en hurtighakker og blend det hele godt. Smag til med salt og citronsaft.
  3. Skold beholderen og skyl i Atamon inden pestoen hældes på.
  4. Når pestoen er kommet i beholder, hældes ca. 1 cm ekstra olie ovenpå for længere holdbarhed.
  5. Sæt på køl.

Næringsindhold pr. glas

KCALPROTEINKULHYDRATERFEDT
204651g11g199g
5/5 - (3 votes)

5 kommentarer på dette indlæg:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.