/
76 Views5

Ramsløg springer frem i skovbunden netop nu. Jeg har været en tur i skoven og plukke ramsløg og har bl.a. af disse lavet ramsløg pesto, som er god i f.eks. sandwich og forskellige retter.


Antal: 1 lille glas


INGREDIENSER

ca. 35 blade ramsløg, frisk
2 dl rapsolie
1 dl pinjekerner (FODMAP: max 100g pr. portion)
½ dl solsikkekerner
1 dl parmesanost, revet
citronsaft

FREMGANGSMÅDE

  1. Rist pinjekernerne på en pande til de bliver gyldne.
  2. Kom alle ingredienser i en hurtighakker og blend det hele godt. Smag til med salt og citronsaft.
  3. Skold beholderen og skyl i Atamon inden pestoen hældes på.
  4. Når pestoen er kommet i beholder, hældes ca. 1 cm ekstra olie ovenpå for længere holdbarhed.
  5. Sæt på køl.

Næringsindhold pr. glas

KCALPROTEINKULHYDRATERFEDT
204651g11g199g

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.