Ramsløgspesto – FODMAP-venlig

Ramsløg springer frem i skovbunden netop nu. Jeg har været en tur i skoven og plukke ramsløg og har bl.a. af disse lavet ramsløg pesto, som er god i f.eks. sandwich og forskellige retter.


Antal: 1 lille glas


INGREDIENSER

ca. 35 blade ramsløg, frisk
2 dl rapsolie
1 dl pinjekerner (FODMAP: max 100g pr. portion)
½ dl solsikkekerner
1 dl parmesanost, revet
citronsaft

FREMGANGSMÅDE

  1. Rist pinjekernerne på en pande til de bliver gyldne.
  2. Kom alle ingredienser i en hurtighakker og blend det hele godt. Smag til med salt og citronsaft.
  3. Skold beholderen og skyl i Atamon inden pestoen hældes på.
  4. Når pestoen er kommet i beholder, hældes ca. 1 cm ekstra olie ovenpå for længere holdbarhed.
  5. Sæt på køl.

Næringsindhold pr. glas

KCALPROTEINKULHYDRATERFEDT
204651g11g199g
5/5 - (4 votes)

5 Comments

  1. […] pasta4-5 spsk ramsløg pesto (se opskrift på ramsløg pesto)2 pk. bacon i skiverParmesan ost, […]

  2. […] med crunch:1,5 spsk oliven olie675g laksefileter2 dl ramsløgs pesto100g pinjekernerSalt & […]

  3. […] lufttørret skinke, Proscuiutto250g frisk pasta, fettuccine250g røget laks, i skiver1 st spsk ramsløgspesto1,5 tsk Himalaya salt1 spsk ekstra jomfru olivenolie10g forårsløg, den grønne del, hakket0,5 […]

  4. […] pasta4-5 spsk ramsløg pesto (se opskrift på ramsløgpesto)2 pk. bacon i skiverParmesan ost, […]

  5. […] med crunch:1,5 spsk oliven olie675g laksefileter2 dl ramsløgspesto100g pinjekernerSalt & […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.