Ramsløgssmør

Ramsløgssmør

Opskrift på hjemmelavet ramsløgssmør til eks. brødet, til bøffen, til den bagte kartoffel eller til stegning. Opskriften er Low FODMAP-venlig.

INGREDIENSER
200g smør, blødt
20 ramsløgblade
0,5 tsk Himalaya salt
1 ØKO. citron, skallen herfra

FREMGANGSMÅDE

  1. Lad smørret stå ved stuetemperatur i ca. 30 min. eller til det bliver blødt.
  2. Skyl ramsløgbladene godt og tør det værste vand af bladene.
  3. Hak ramsløgbladene helt fint med en skarp kniv, eller brug en minihakker.
  4. Kom det bløde smør i en lille skål, sammen med de hakkede ramsløgblade, salt og revet citronskal. Rør det hele godt rundt.
  5. Kom den bløde ramsløg smør i et glas, eller pak den ind i husholdningsfilm, som en rulle.
  6. Opbevar smørret på køl, til det er blevet fast, hvorefter det kan benyttes hvor det ønskes.

Ramsløgsmør

 

Stem på post

2 Comments

  1. […] potatoes:1,5 kg bagekartoflerskriver af ramsløgssmørHimalaya saltParmesan ost, revetForårsløg, den grønne delCreme […]

  2. […] Ramsløgssmør, blødt1 æg, sammenpisket […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.