Opskrift på hjemmelavet ramsløgssmør til eks. brødet, til bøffen, til den bagte kartoffel eller til stegning. Opskriften er Low FODMAP-venlig.
INGREDIENSER
200g smør, blødt
20 ramsløgblade
0,5 tsk Himalaya salt
1 ØKO. citron, skallen herfra
FREMGANGSMÅDE
- Lad smørret stå ved stuetemperatur i ca. 30 min. eller til det bliver blødt.
- Skyl ramsløgbladene godt og tør det værste vand af bladene.
- Hak ramsløgbladene helt fint med en skarp kniv, eller brug en minihakker.
- Kom det bløde smør i en lille skål, sammen med de hakkede ramsløgblade, salt og revet citronskal. Rør det hele godt rundt.
- Kom den bløde ramsløg smør i et glas, eller pak den ind i husholdningsfilm, som en rulle.
- Opbevar smørret på køl, til det er blevet fast, hvorefter det kan benyttes hvor det ønskes.
Mashed potatoes og laks med pesto crunch - CORIs KØKKEN
23. april 2021 at 20:39[…] potatoes:1,5 kg bagekartoflerskriver af ramsløgssmørHimalaya saltParmesan ost, revetForårsløg, den grønne delCreme […]
Hjemmebagt ramsløgsflutes - CORIs KØKKEN
26. april 2021 at 19:50[…] Ramsløgssmør, blødt1 æg, sammenpisket […]