We Already Have 300 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
5-6 pers.
Vinter og jul nærmer sig med hastige skidt og jeg har taget forskud på en af julens glæder; æble-flæsk, som kan serveres med groft brød som en del af en julefrokost.

Ingredienser

  • 10 skiver flæsk
  • 2-3 spsk brun farin
  • ½ spsk olie
  • salt & peber
  • 4 st æbler, røde
  1. Tænd ovnen på 225 grader, alm. ovn.
  2. Flæske skiverne drysses med salt og peber og lægges fladt på en rist, beklædt med bagepapir.
  3. Stil risten midt i den forvarmede ovn og steg dem til de er sprøde. (Vend dem en gang under stegningen).
  4. Vask, skræl og skær æblerne i tynde både.
  5. Kom æblebådene på en pande med lidt olie og småsteg æblerne til de er bløde. (ca. 10-15 min.) Drys med sukker og smag den til.
  6. Server æblerne på en stor tallerken, med flæske skiverne ovenpå.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman